Ha Long Bay cruise

Efter att sett hur vietnameserna utför sin morgongymnastik, alltifrån stretch, styrka och svänga på höfterna i alla olika vinklar så kom äntligen vår minibuss som tog oss ut till färjan för Ha Long Bay. Ute vid hamnen så var vi inte den enda båten som skulle ut och titta på de vackra sockertoppsbergen. Första dagen bjöd på en liten paddling och massa mat men när de startade karaoke så kröp vi ner till vårt rum och somnade väldigt snabbt till havets gung. Bästa natten på länge! 



Dag två, nu var det dags att ta sig till Cat Ba Island. Det blev då ett sicksakande med en mindre nåt bland alla vackra öar, de är verkligen vackert här ute synd bara att solen inte ville vara med oss! Framme på ön så var vi ganska ensam och det har att göra med att det är vintersäsong här, men vår guide berättade att det är galet mycket folk här under sommaren och det kan vi förstå. Vi avslutade med en god och trevlig middag med några kanadensare som gav oss några tips inför Kambodja. Sista dagen på båten blev en fin färd genom öarna. 

Stranden på Cat Ba Island. 

Vietnams största flytande by, bor ca 700 människor bor här. 

Nu så är vi tillbaka i mopedstaden Hanoi, här finns det nämligen 4 miljoner mopeder om vi minns rätt. Så det gäller att vara bestämd och visa att man ska gå över! 

Imorgon onsdag blir det nya äventyr, då tar vi flyget till Kambodja :) 

Kram på er där hemma i snön, kör försiktigt och var rädda om varnadra! 


Kommentarer
Postat av: Monica

Hej hopp!
Det ser härligt ut och man blir ju lite avis på er. Ha det gott!!

2015-02-03 @ 18:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0