Indonesien / Bali

Nu sitter vi här på Bali. Här är det lika fuktigt som det är varmt. Simon har lyckats fixat hudfärgen kokt kräfta efter en dag i solen utan solskydd. På dagen har det varit strålande sol och 36 grader i skuggan så här rör man sig inte fort. Ölpriset har åter igen intagit 8-10kr vilket vi utnyttjade perfekt under ett parasoll på stranden, varvat av att ge sig ut bland surfarna i vågorna. 

På kvällarna blir det ett helt annat land, det åskar, blixtrar och spöregnar när solen har gått ner. Men det är ganska skönt att sitta ute på altanen då och titta på ljusshowen :)

Alla gator bekantas återigen av försäljare som ropar på en, och mopeder med surfbrädor. Men vi har erfarenheten nu att hantera både mopeder och försäljare så vi klarar oss bra!

Det var med viss sorg vi lämnade Singapore, men äventyret går vidare. Flygresan hit med KLM var som en upplevelse av västvärlden! Vi drack gott rödvin (4 småflaskor) och tittade på varsin film i våra bekväma flygstolar med bra ben och rump-utrymme. Det var en upplevelse :)

MBS bubbelpool

Mr Happy ifrån dunkin donughts 



Kommentarer
Postat av: Robin

Kul å sitta å kolla på hur bra ni har det :D haha Kram på er!

2015-02-27 @ 23:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0