Surprise

Vilken morgon, dagen startade med att en tupp letat sig upp på vårt "halm"-tak och bökade runt som det var ett trädgårdsland. Efter lite beslutsångest varesig man ville gå upp eller inte så skuttade vi upp ur sängen och gjorde oss redo för dagen. När vi slår upp våra dörrar till altanen ser vi till får fasa att storken varit förbi i natt, vi har blivit med ägg!

Nattens överraskning

Vi har inte så stor erfarenhet när det kommer att ta han om ägg så vi bäddar om det varsamt, lägger det i skuggan och beger oss ut för att käka frukost. När vi kommer tillbaka ifrån frukosten blev vi tvungna att ha ett ansvarsfullt samtal som nyblivna föräldrar och vi kommer fram till att vi blir tvungna att adoptera bort vårat kära hönsägg :(, det är med gråten i halsen vi lämnar över ägget till hotellets köksavdelning och vinkar hej då.

Vi var så tagna av dagens händelser att vi la oss och vilade på stranden resten av dagen. Annars så rör vi oss mest våra 10m ner till vattnet eller 15m till vattenhålet, där de redan ställt upp en kall öl innan man kommit fram till disken :)






Kvällens middag nyfångad utanför badstranden

"Storken"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0