Fredagen den trettonde

Fredagen den 13 var INTE vår dag! Det började med att vi skulle ta snabbåt till Bali, men den var full när vi skulle gå på och då hade vi ringt 2 dagar in och sagt att vi skulle åka med då. Men det gick inget att göra åt saken, antigen betala för nya biljetter om vi ville åka samma dag eller vänta till lördagen. Vi valde att stanna kvar en natt till, vi gillar ju Gili. Så vi tog in på ett boende nära hamnen, dagen spenderades med öldrickande och strandhäng.


När vi sedan skulle gå och lägga oss så upptäcker vi eller jag Malin att den är någon som mumsar på min rygg, och vad hittar man.... Äckliga, små, fula bedbugs!! Malins första reaktion var "jaja då får man väll ta sovlakanet" medans Simon flög upp ur sängen och packade ihop det lilla vi hade tagit upp för här skulle vi inte stanna en sekund till! Så vid 23 tiden knackade vi på dörren till vårt gamla boende och som tur var hade de inte gått hem för dagen och de hade ett rum för oss. Det var lycka!

Sen på lördagen efter frukost buffé kom vi med båten och tog oss vidare till Ubud, gick väldigt smidigt då får vi erkänna. Nu idag har vi vart till monkey forest och hängt med apor :) 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0