Gili Air 💜


I dessa solstolar trivs vi vĂ€ldigt bra. HĂ€r spenderar vi en del utav vĂ„ra slappa/lata dagar med att lĂ€sa, snorkla, sova, bada och titta ut över det vackra havet som gĂ„r frĂ„n turkost till mörkblĂ„tt. PĂ„ andra sidan Ă€r ön Lombok med sina gröna berg och risodlingar. Men just nu ligger jag sjĂ€lv hĂ€r medan Simon lĂ€r sig att dyka, i eftermiddag kommer han att göra sitt första havsdyk!  Jag tror att han kommer att Ă€lska det dĂ„ han verkligen gillar att snorkla. DĂ„ fĂ„r han lite mer Ă€n ett andetag pĂ„ sig att utforska koraller, "smĂ„brĂ„ka" med fiskarna, förfölja hummrarna och massa mera ;) 



Vi har nu vart pĂ„ Gili Air i 5 dagar och har för lĂ€nge sen redan beslutat att stanna en till vecka hĂ€r, vi stormtrivs! Det Ă€r en liten ö som man kan cykla runt pĂ„ under en timme, det finns inga bilar eller mopeder. Man tar sig fram antingen med fötterna, cykel eller hĂ€st Ă„ vagn. Och vart man Ă€n gĂ„r sĂ„ hejar lokal befolkningen glatt pĂ„ en. Vi har ett fint boende med en grym pool i en grön oas, som skuggas utav mangotrĂ€d :) 




Och restaurangen som Ă€r granne till vĂ„rt boende kĂ€nde igen oss redan efter andra dagen och Simon har skrivit en recension om dem pĂ„ nĂ€tet dĂ€r första meningen var, love at first bite! Jag tror att han gillar deras mat ;) 


Men nu Ă€r det dags att bada (igen), hörs snart igen :) 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0