Regnväder


Idag kom den, våran första regndag på resan. Morgonen startade vi med att slängde på oss shortsen och lullade ner till stranden, det var fortfarande sol så vi satt oss och tog en pankaksbuffé till frukost med de otroligt goda minibananerna de har utomlands. Då det var sol på morgonen passade vi på att suga in ett redigt intag D-vitamin, när molnen började dyka upp på horisonten så packade vi ihop och lunkade över gatan till dykcentret, där satt vi oss och pratade lite med dem som jobbar där och drog rövarhistorier. Då kom det, spöregnet! Vi tog mod till oss och la benen på ryggen när det kom ett litet uppehåll. Väl hemma på det torra hotellrummet bytte vi om, lånade 2 paraplyer och gick på en promenad till andra sidan ön för att dricka kaffe, läsa bok och titta på "sol"nedgången. 

Efter skymningen la sig så kilade vi tillbaka till våran stammis restaurang, de var glada att se oss, Hadi, Hendra och gänget (Det är en familjerestaurang). Vi slog oss ner i soffan framför deras bar och där hamnade vi för resten av kvällen. Hadi och Hendra bjöd på sina favoritdrinkar och skämde bort oss med popcorn och egen gjorda chips på spenatlöv. Vi tog fram en kortlek och skulle börja förklara hur man spelar vändtia, det enda spel vi kan, det var lättare än vi trott för det var även det enda spel dom kunde bara det att de kallade spelet för shithead :) ibland har man flyt!



12 drinkar senare, 5 förluster senare (Simon förlora alla omgångarna) och många historier senare, Hendra kunde inte förstå att isen låg på vattnet så man kunde gå på den i Sverige han trodde den låg under vattnet, så blev det dags för oss att ge oss ut våra 15m till hotellet i spöregnet och för dem att stänga igen. Det vart en bra dag som vanligt här på Gili, även fast det regnat :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0