362,10 dollar

Med denna summa pengar kommer jag komma hem till Sverige igen. Japp, nu är resan bokad. Den 27 juni landar jag på Arlanda, se om jag vågar gå ut genom gaten. Den frågan kvarstår!?


Idag blev det zoo.

Var på zooet idag med pojkarna, mycket trevlig. Tyvärr så blev det bara en bild för batterierna tog slut, så orutinerat! Kvällen avslutades hemma hos Margot för en svensk filmkväll, män som hatar kvinnor. Och en massa massa massa snacks till! Jag fasar för den dagen jag ska säga hej då till Margot och John, det kommer bli tuff!

Kramen!


...

Should this beautifully shoes stay with me or go back to the store!? Help me!
Mitt vardagsproblem, haha! =)

Kramen!


Galet värre!

Efter 8 månader i USA sitter jag nu och letar efter en hemresa, dags att komma hem till Sverige igen! Känns galet, overkligt, jobbigt, skoj, längtar, vill inte och allt där i mellan!

Kramen!

 


Fredag.

Vaknade imorse och trodde att det skulle bli en lååååång och tråkig fredag, men inte det inte! Började med att träffa Jessi för att ta en kaffe stund ute i solen och värmen, undrar vart våren tog vägen. Tror att vi har hoppat direkt till sommaren, inget mig emot. När jag sedan kom hem tog jag mig en lång cykeltur, tänkte att jag kunde slå två flugor i en smäll, träning och solning. Sedan var tanken att jag skulle ha ett hemma spa, men så blev det inte. Utan jag satt på mitt golv i säkert 2 timmar och pratade med min vän. Snygga, sexiga och singel Becc! Att vi inte har skypat innan, tycker att vi ska planera vidare på våran skypfest! Som tur var hann jag med en snabb dusch innan jag möte Jessi igen för att se, The Last Song. Jätte fin och sorglig film. Saknar min pappa nu! Har nu intagit mitt golv igen och laddat med cola light för här ska det skrattas åt SOLSIDAN innan jag somnar, klockren!

 

Kramen!  


18:03

Sitta inne när det är en 18 grader och en massa sol när klockan är 18,03. Nää det går inte för sig! Så nu ska jag ta med mig min bok och sätta på Caribou, vårt kaffeställe och mysa tills Jessi slutar jobba! Jag har även tagit tag i min framtid, första och andra steget är taget! Det går som planerat, vilket känns (jävligt) bra!

Kramen!


En vecka har gått....

Kan inte fatta att det redan har gått en vecka sen Anna åkte hem. Vi hann med en massa skojiga saker under hennes besök här hos mig. Efter att vi hade varit i DC så tog vi bussen upp till New York. Där vi hann med:

Time Square, såklart! Både på dag och nattetid, massa att titta på och att shoppa! Ingen naken cowboy denna gång.

Dricka vin i Soho med min vän Sofia.

Central park, massa sol och vänner. Mina vapendragare från Baltimore Matilda och Nicole kom och sa hej, och min fin fina vän Jenny från Westport. Dagen bestod av solning och skratt. Underbart!

En långpromenad över Brooklyn Bridge.

Tog en drink på Marriott, den snurrande restaurangen/bar uppe på den 48 våningen mitt inne i Time Square.

Vi var också på musikal vi såg Memphis, suverän var den!

Vi såg också såklart Ground Zero, Frihets gudinna, Battery park &  Rockefeller Center. Det var nog tredje gången för dessa, men det gör mig inget! Hahah!

Vi hade det super mysigt varje dag, spelade ingen roll vad vi gjorde! Men nu har jag varit i Baltimore i en vecka det har både varit skratt och tårar. Sa nämligen hej då till Nicole som for hem till Australien, hon kommer att vara saknad. Var ner till DC igen men denna gång för att besöka djurparken, jag njöt mer utav solen och värmen. Tror att sommaren har kommit före våren här på andra sidan pölen. Så jag och Matilda har självklart lyckats att bränna oss. Men vi klagar inte, livet leker! NU är det ny vecka och nya äventyr! :D

Kramen!


Anna & Malin på äventyr i Washington DC.






Kramen!


RSS 2.0