Thanksgiving

Thanksgiving betyder mat, mat och mera mat. Och trevligt sällskap såklart. Jag åkte med Margot och John hem till Birgitta där det bjöds på kalkon, sötpotatis med marshmallows, stuffing, sås, tranbärssås, pumpapaj, äppelpaj och massa mer. Och allt var riktigt gott, magen stod åt fyra hörn när vi tackade för oss. :)





 

Kramen!


Det gick inge bra.

Skulle vara nyttig denna vecka men det gick inge bra. För idag fick jag ett paket på posten. Men jag var i alla fall nyttig tills tisdags eftermiddag, haha! :D


Hahah! Jag blev lurad, men den som väntar på något
gott väntar aldrig för länge!



Och där kom Chokladen som pajade min vecka ;) Men det gör inget
inget för det var ifrån Bästa AnnaC! Saknar dig!


Så min kväll bestod av Twilight läsning och MARABOU!

Kramen!


Då var helgen slut igen.

I helgen så åkte vi till DC igen, denna gång var vi till en svensk julmarknad. Måste tillägga att vi lyckades ta oss dit utan GPS och karta. Vi hade en liten vägbeskrivning nedskriven, vi är bäst! Lunch bestod av köttbullemacka, laxmacka och efterätten var prinsesstårta, så gott! Mätta, nöjda och glada så åkte vi vidare till Sveaborgsmöte där vi åt ännu mer svensk mat och svenska småkakor. De hade världens godaste drömmar, de tog slut snabbt! Kvällen avslutade vi hemma hos Matilda och tittade på skräckfilm. Idag söndag blev det bio, New Moon. Riktigt bra film förstår inte att jag har missat dem så länge, så nu ska jag köpa mig böckerna. Och jag ska börja med ettan som min vän Carro rekommenderat att göra  :)

Jag, Matilda & Jessi på den svenska middagen!  

Kramen!


Min torsdags kväll.

Nu: Blir det middag med Matilda 
Sen: Ska vi titta på Twilight
Senare: Sömn
Imorgon, fredag: Skola!

Och sen är det helg igen :D


Kramen!


Washington DC

Hade en toppen söndag med Matilda i Georgetown, ett jätte mysigt område med massa affärer, restauranger, fik och glassbarer. Och glassbarerna gick väldigt bra för vi hade klarblå himmel och en 26 grader varmt, underbart! Man är inte så van med sånt väder i mitten av november. Vi klagade INTE, vi nöjt. Vi köpte med oss lunch och satte oss nere vid floden och tittade på alla som var ute och gick. Det var som om att sommaren hade kommit tillbaka. Hoppas att vädret håller i sig ett bra tag till! Vi hittade också till den svenska ambassaden, så nu har vi fått en bra dos av Sverige + att vi har hunnit till IKEA två gånger denna helg, haha! När vi sedan åkte ifrån Washington så resolverade vi att amerikanarna inte kan köra i rondeller. Och de hade inte gjort saken lättare, tanken på att i rondellen hade de en minst 6 trafikljusen. Inte så jäkla lätt att ta sig runt, men detta klarade Matilda galant!



  Klicka på dem så blir de större =)


Kramen!


Baltimore akvarium

Idag så har det blåst och regnat en massa, så packade in oss i bilen och for till Baltimore akvarium. Där vi gick runt och tittade på fiskar, grodor, hajar och en delfinshow. En trevlig dag och nu är min äppelpaj klar i ugnen. Och jag har lyckats igen, jag har nämligen nästan raderat bort alla bilder från idag. Bra jobbat Malin. Det finns några enstaka kvar, så jag bjuder på denna. Typ det enda som fanns kvar på kameran.



Kramen!


Ingen skola för mig idag.

Ändrade planer idag, ingen skola. Pojken vaknade upp imorse och var sjuk. Så jag körde iväg flickan till skolan och sen så gick jag och la mig igen. Fick sova lite extra. Nu så sitter jag med min kopp kaffe och ska ge mig på mina läxor. Dags att skriva uppsats nummer 3 som ska handla om något rolig, spännande eller när man har gjort bort sig. Har gjort bort mig så många gånger så jag kunde inte välja vilken gång, så uppsatsen får handla om något spännande istället.


Och för att göra er där hemma lite glada så jag kan jag säga att regnet har kommit hit med till Baltimore. Så inga 17 grader och sol för tillfället, men jag tror att solen kommer tillbaka efter helgen! Nee, dags för läxorna var det!



Ta hand om er där hemma! =)

Kramen!


Världens Finaste Familj!



Jag har världens finaste familj, som jag saknar så otroligt mycket! Men snart kommer mammasen och pappsen över. Min kära lillebror väljer att åka till Bali och Thailand med kompisar, jag förstår inte det, väljer bort sin syster sådär ;) haha! Du kommer att få det så skoj. Så på torsdag ger han sig ut i den vida världen, ta det lugnt och kom hem HEL! Det är ett krav! Min kära storebror som också är världens bästa pappa till underbara Casper, han växer för snabbt nu när jag är bort. Det gillas inte! Hoppas att ni visar bilder på mig så att han inte glömmer bort mig! :)

Grattis på fars dag pappa! Du är BÄST!


Kramen!


College of Notre Dame







Kramen!


-En vanlig måndag-

Idag så blev jag skrämd av min egen skugga när jag var ute och joggade. Haha!


Annars har min måndag varit enkel och bra. Var i skolan först på morgonen sedan hade jag och Sabina vår obligatoriska Starbucks Coffee innan vi åkte vidare. Det var mathandling som stod på mitt schema. När läxorna var gjorda så blev det matlagning och sedan en joggingtur. Nu sitter jag och tittar på roliga klipp från En annan del av Köping. Tobbe är ju stört skön!

Kramen!


-HALLOWEEN-

Fells Point! Hur mycket folk som helst och ALLA utklädda!
 Riktig partystämning var det hela kvällen och natten!











Kramen!

 


RSS 2.0