-Barnsligt gott-

Idag så åkte jag och min nya vän Katja från Tyskland till Coldstone. Jag tog en glass som hette Candy Land, det var Snickers, M&M och Kitkat. Massa choklad godisar, såklart. Sjukt gott! Vi kände att vi var värda den glassen för idag så har vi varit i Baltimore i en vecka. Mycke nytt som händer hela tiden och många känslor som spökar, men allt börjar falla på plats nu. Vilket känns riktigt bra. Engelskan funkar allt bättre. Jag känner mig snart redo för en engelska kurs på College.

Kramen!


-Första provet, Klart-

Igår klarade jag första delen av mitt körkort. Ett prov om alkohol och droger, 90% rätt, lite stolt är man. Men det andra provet och uppkörningen blir nog lite tuffare. Jag har nämligen ingen aning om vad som väntar på dessa. Får se om jag har ett Maryland körkort på lördag! Inatt kom det in ett jätte oväder, det åskade konstant i 2 timmar och det blixtrade till var tionde sekund och regnet smattrade mot taket. Emellan åt kändes det som om huset skulle rasa. Ovädret måste ha varit precis ovanför huset, mäktiga krafter! Just nu sitter jag och väntar på att pojkarna ska vakna så jag kan servera dem lite frukost.


Till familjen och släkten ha det nu så bra i Igeltjärn. Hoppas att solen tittar fram och ett riktigt skit fiske på er! ;)

Tänker på er!

Kramen!


-Starbucks Coffee-


Igår kom bilen tillbaka. Äntligen! Jag tog en sväng till pojkarnas skola, det var lätt att hitta och tar bara en 7-10min. Men kartan har jag med mig, men vet aldrig vad som kan hända längst vägen. Hittade också på ett suveränt fika ställe. Där Starbucks Coffee ligger inne i en bok & tidnings affär, Barnes & Nobel Så man köper sig en "kaffe", som smakar mer som varm mjölk. Sen så väljer man ett par härliga tidnigar, så har man tidsfördriv i några timmar. Där hittade jag dessutom Grey´s Anatomy season one, som jag självklart köpte. Kom nyss tillbaka från en 45 min promenad i en 35 grader, helt slut. Men jag orkade med lite styrkeövningar. Jag gillar iden, ju mer man tränar desto mer kan man äta ;) Ne nu är det dags att hoppa in i duschen.

Tänker på er där hemma ♥

Kramen!


-Baltimore-


Snacka om vilken omställning från en skola med 264 elever och vårat härliga gäng från Sverige. Vi hade grymt tid i NY. Synd att vi alla bor lite varstans nu i USA, men det kommer lediga helger. Just nu är det väldigt lugnt, tyst och ensamnt här i Baltimore. Pojkarna är nämligen bort på kryssning med sin pappa och mamman jobbar nu under veckan. Så det är nu jag, hunden och katten och självklart men nya bästis Datorn, får ej glömmas.


Så jag fördriver mina dagar med massa internet, promenader i värmen. Det är en 30 grader och väldigt kvaft här. Men jag klagar inte på värmen. Än så länge på mina promenader har jag sett en massa skog, några hus (en med svensk flagga), kossor och farmers market med några butiker och en kaffestället. Längtar tills bilen blir lagad så kan jag ta lite längre turer, kanske hitta nåt shoppingställe att fördriva tiden på.



                        

Skogspromenaden          Framsidan av huset                 baksidan                                

KRAMEN!


I just love NY, Manhattan!





 




 



 








Ännu en dag i "Skolan"




America!








Då var man tillbaka i skolbänken. Fast nu är allt på engelska och det går jätte bra tills man själv ska stå och prata inför hela klassen då darrar man som ett annat asplöv. Bara att ta det lugnt, om det vore så lätt! Någon gång  ska man väl kunna hålla ett föredrag in för en stor folkmassa, not. Haha! Idag har jag gjort ett arbete om matförgiftning som jag ska redovisa imorgon. Och jag har också hunnit med att göra ett Pippi ansikt, hoppat små grodorna inför en 250 andra, titta på brandmännen. För självklart när jag står i duschen, endast kallvatten kvar. Så går brand alarmet igång, på med kläderna och gå ner till de andra. Där vi inväntade 2 brandbilar, 1 polisbil och några till. Men det var ingen brand som tur var, säkert någon som hade tjuvrökt på rummet. Imorgon väntar en ny dag i skolbänken, spännande och se vad som händer. Man vet aldrig här i stora landet i väst.


/Malin


En vecka kvar!

Jaha, det kanske är dags för första inlägget nu. Det är nu bara en vecka kvar till jag åker över Atlanten  till Baltimore som kommer att vara mitt nya hem de närmsta året. Exciting!

Var och fikade med några goa gamla klasskompisar idag på kaj fiket, mycket trevligt! När jag ska åka hem stöter jag på två vilsna själar från Örnsköldsvik som försöker att ta sig in till stan. De har inte riktigt någon koll på vilken väg de ska ta. Som en snäll och trevlig Västerås bo som jag är så kör jag ner dem på stan. De har nu en väldigt positiv bild av stan och befolkningen. Känner att jag är redo att lämna Västerås nu efter min goda gärning.


RSS 2.0