-Snilleblixten Malin-

Har gått här och klagat för mig själv att jag inte har någon bra musik på datorn och att spotify inte funkar längre. Men idag kom Malin på en snilleblixt ide, hon äger ju en faktiskt en iPod som innehåller över 500 låtar. Så nu har jag massa musik att lyssna igenom! Nu blir det Starbucks med Matilda och kanske några flera om de orkar ta sig ut.

Kramen!


-Flyttat hemifrån igen-

Då ska vi ses vad som har hänt i mitt liv de senaste timmarna. Jag har nu flyttat hemifrån igen denna gång från Margot och John. Min räddare! Det var jobbigt att packa nere mina saker i väskorna igen. Lämna min trygghet ännu en gång. Men jag har Margot och John nära mig, bara en 20 min bilfärd sen så är jag hemma igen! Vilket känns jätte bra! Så glad att jag har träffat dem. Hade de inte varit för dem så hade jag nog varit hemma i Sverige igen. De tog emot mig med öppna armar och tagit hand om mig som om jag vore  deras egen dotter. Kommer evigt vara tacksam att jag har träffat dessa underbara människor på denna jord. De är värda alla stjärnonor på himmelen! Så nu har jag då flyttat hem till min nya värdfamilj här i Baltimore. Det känns jätte bra här hemma hos dem. Imorgon så har jag min första jobbar dag igen. Så nu håller vi tummarn att allt kommer att gå bra. Mina magkänslor säger att allt kommer att bli bra nu. Jag och Margot har också kommit överens om att det bara är glädjetårar som får rullar ner på min kind :)

Kramen!


-Horseracing-

I helgen var jag på häst kapplöpning med min nya värdfamilj. Det var något nytt, spännande! Snabba  hästar var det och minst en jockey som föll av i varje lopp. Men jag tror att de klarade sig. Hoppas det! Dock så var det var det kallt och regn bjöds det på under dagen. Och dagen avslutade vi med pizza. Det var inge speciellt med en usa pizza inte, tacka vet jag Skälbyhallens kebabpizza! =)




Kramen!


-Satyricon-

Igår var det Black Metal Music som gällde för mig och Matilda. Publiken var svartklädda, kängor,  långt hår som headbangades näst intill hela tiden. jag och Matilda gjorde vårat bästa, men jag känner att jag inte riktigt har balansen för det hela. Men vi avstod ringen som gick ut på att hinna knuffa omkull så många som möjligt under låten. Trott eller ej men inget slagsmål, alla som var med i ringen kramade om varandra efter låten och sedan forsatte de att headbanga! Helt otroligt! Efter ett par timmmar i den svarta lokalen var vi glada att vi inte hade fått tinitus och vi for glada och trötta hem igen. Här kommer ett litet smakprov på vad vi lyssnade på igår. Första gången jag lyssnat på Black Metal. De var faktiskt bra! =)

http://www.youtube.com/watch?v=NQQdsKH3Qt8&translated=1

Kramen!


-Torsdag-

Vi begav oss ut på nya äventyr. Denna gång till The Amish Pepole village, Strasburg. Det var som att resa tillbaka i tiden. De använder inte bilar utan tar sig runt med häst och vagn, även på åkrarna är det hästarna som drar de stora lassen. Flickorna har långa klänningar med ett förkläde på och så bär de en tunn hätta och aldrig klipper de sitt år. Pojkarna har sina fina stråhattar och när de gifter sig så slutar de raka sig. Så vet man vem som är gift eller inte. Där spenderade vi några timmar gick runt och tittade och smakade på allt de bjöd på.



Kramen!


-Loch Raven-

I söndags så åkte vi till en jätte fin park med en sjö.
Vi gick en liten sväng, sen så satte vi oss och tittade ut över vattnet och filosoferade.
Lugn och skön söndag!



Kramen!


-Lördagen-


Lördagen spenderade jag med Matilda och Jessi nere i soliga Harbour. Jätte mysig och fin Harbour med mycket folk. Det blev så klart lite shopping en god och trevlig lunch och vi avslutade shopping dagen med en Starbucks frappuccino och tittade på folk. Jag skulle kunna sitta och titta på folk en hel dag, alla ser verkligen så olika ut allt från kläder, hår/smink, kroppsbyggnad, you name it!             
Här kommer några bilder från Harbour.


































 

På kvällen så åkte jag och Margot för att bowla med svenska gruppen, Sveaborg. Där det bjöds på bowling, pizza och öl. Jätte trevlig kväll med många skratt. Och jag kom även två i tävlingen, lite stolt är jag! Dagen avslutades med snacks och massa prat på Margot och Johns mysplats i trädgården med facklor runt omkring.



Kramen!


-Pappa-

♥ Grattis på födelsedagen VÄRLDENS bästa Pappa! ♥

Älskar er så otroligt mycke! ♥  

Kramar & Pussar! 

                                                             


-Body Jam-


Idag var vi ett tjugotal Au Pairer som försökte oss på Body Jam. Kan säga att jag har inte har någon koordination. Det var skoj men jag är kass på det. Men några svettdroppar blev det. Sen så for jag och Matilda till Towson Mall, lite felkörning blev det. Men det får man nästan räkna med här borta, haha! Men när vi kom dit så presenterade Matilda mig för

The Cheesecake Factory.  De har underbara desserter, vet inte hur många olika sorter Cheesecake de har. Kan säga att jag nu  förstår att man går upp en tio kilo på ett år. Måste verkligen komma igång med träningen! Och det är NU. ;)


AnnaC du kommer att älska denna restaurang! Längtar tills vi kan ta en drink och äta en eller flera desserter där tillsammans!

Kramen!

                             


-Regnet-


-Och regnet det bara öser ner!

Idag har det regnat hela dagen och det är inga småskruar här inte. Vägen som går här utanför, över en liten å blev avstängd pga allt vatten. Poliser stod på varsin sida av vägen och ledde om trafiken.  Åkrar och hagar ser ut som små sjöar. Vindrutetorkarna på bilen går på den högsta nivå. Så vi kröp ner i källaren med en varsin god Marylands räksallad och avslutade med jordgubbar och glass. Det gick ingen nöd på oss inte! En lugn och skön fredags kväll.  Under dagen så har jag också pratat med två famlijer i telefon, båda verkar trevliga och snälla. Ska prata med dem imorgon igen.  Dags för sömn och jag hoppas att det har slutat regna tills imorgon.

Kramen!




-Annapolis-


Jätte mysig och fin liten stad.


En glad Malin =)


Hamnen.


Marylands kända Crabsoup, god var den med =)


Kyrkan.


Kramen!


-Margot & John-

Mina räddare här i Stora landet i väst! =)

Kramen!


-Svensk frukost-

Trivs jätte bra här hemma hos Margot och John. De tar verkligen hand om mig. Jag sover en 10-12 timmar om natten nu och sen så äter vi frukost tillsammans. Svensk frukost! Det är ägg med kaviar, morfars brännvinsost, tunna pannkakor med god sylt, svensk marmelad och ibland lyxar i till det med hembakade kanelbullar. Känner mig trygg här hemma hos dem kommer bli jobbigt den dagen jag ska lämna dem. Men nu ska jag och Margot åka till Annapolis och vara turister =)

Kramen!

 


-Bergodalbana-

Då  ska vi se. Det har hänt väldigt mycket de senaste dagarna. Rena rama bergodalbanan, mycket känslor och många jobbiga stunder! Men jag har lyckats att ta mig ur det, och starkare blev jag. Inte för att jag trodde det när jag var mitt inne i det. Trodde att det  skulle knäcka mig totalt! Kan säga att jag och famlijen inte var den bästa matchningen, så jag kommer nu att börja ”leta” efter en ny famlij här i USA.  Men det har kommit något gott ur detta för jag har nämligen träffat världens snällaste, omtänksammaste, raraste par, Margot och John. Margot är från Sverige och kom också hit som nanny och nu bor hon här med sin man John. De tog emot mig med öppna armar när jag kom hem till dem i onsdags. Så denna helg har jag spenderat med dem. De visar mig runt och berättar massa om USA.  Jag och Margot var också till IKEA för att köpa lite godsaker därifrån och självklart blev lunchen,
köttbullar med mos! Så gott!

Margot & John är värda en stjärna i himmelen, som Lina sa!


Tack för allt stöd hemifrån, hade inte klart detta utan er heller! Era ord har betytt så mycket under denna tid. De har fått mig att kämpa vidare och orkat upp varje dag. Och självklart alla mina nya vänner runt om i USA! ♥


Kramen!

 

 

 


-I Know-

Jag vet att jag är grymt dålig på det här med att blogga. Lovar att jag ska komma igång med skrivandet bättre. Men jag vet inte när ;)


Tack Mamma & Pappa för alla era goda råd, Älskar er så mycket! ♥


Kramen på er alla där hemma!


RSS 2.0