30 Januari 2010

Denna lördag så begav vi oss in i shoppingvärlden igen. Men vi var duktiga, jag köpte bara en tröja som var på rea. Tanken var att jag skulle hitta något att ha på mig imorgon när jag ska med värdfamiljen på en väldigt fin brunch. Jag får hitta något ur garderoben som inte är jeans eller en massa tryck på. Lättare sagt än gjort! Nu ikväll så har jag försökt att lista ut vad jag vill bli när jag blir stor, tittat på olika skolor och kurser. Jag blev kanske inte nå smartare! Och det som verkade roligt att plugga är så klart på andra sidan jorden, Australien.  Ska först klara av att göra TOFEL-testet (se vilken nivå man ligger på i engelskan) och bestämma mig!

 

Idag när jag zappade mellan kanalerna på TVn så hittade jag ett program om Mc Donalds och då fick lilla Sverige vara med. Visste ni att vi var ensamma om att ha en skoter drive in!?  

 

Kramen!


Mamma!


Idag fyller Världens Bästa Mamma år! GRATTIS!




Önskar jag kunde ta ett snabb och gratis flyg över för denna helg!
Saknar er där hemma.

Kramen!


I hate Goodbyes!

Idag så har jag vinkat hej då till min vän Sabine. Det var mindre roligt, jag avskyr hej då speciellt på flygplatser! Men jag kommer att se henne snart igen, vi har redan planerat vintern tillsammans. Kände mig lite nere sen efter jag hade lämnat flygplatsen så det blev att köra järnet på gymmet och sedan vidare hem till mina bonus föräldrar Margot och John. Där det blev middag och jag lyckades somnade på soffan innan klockan åtta, hur gammal är jag egentligen!? Hahah! Och dum som jag är köper jag mig en kaffe på vägen hem så nu sitter jag här i tomma köket igen, men jag tror att jag ska byta ut stolen mot sängen och en väldigt bra bok, isprinsessan av Camilla Läckberg. Kommer nog somna innan jag ens har kommit förbi sida ett! =)


NattiNatti alla mina goa vänner!



Kramen!


Helgen är över, igen...

Lika snabbt som helgen kom så är den lika snabbt över. Det är synd det. Det blev en lugn helg nere i DC med massa film, skräckfilmer. Inte min favorit men det gick bra det!  

Än så länge så ser denna vecka lugn ut. Har dock lite tråkiga/jobbiga hejdå att säga! Tycker inte om hej då!



Kramen!


Snart helg igen!

Snart dags för helg igen! Jag älskar helger, de betyder ledighet och småresor. Vilket jag tycker väldigt mycket om. Denna helg ska jag åka med Sabine och hennes kompisar ner till Washington DC där vi ska bo på ett lägenhetshotell. Där det ska lagas massa god mat, dricka massa gott som innehåller alkohol (såklart!), titta filmer och en massa skratt. Kan bli helt underbart!


Denna vecka så började jag min träning för halv maran i höst. Det var tungt, men jag klarade det. Än så länge vill säga, men jag är grymt trött och klockan är bara en 20,30. Men att bygga upp min kondition kommer nog ta några veckor i alla fall, bara att fortsätta kämpa! Och igår så sov Sabine över, vi satt nere i mitt rum på golvet med tända ljus och drack vin. Kändes som om man var 17 år igen, hahah!


Idag så fick jag också ett paket ifrån Sverige, från min fina vän Malin F. En väldigt fin överraskning! Tack så mycket vännen! Tänker på er alla där hemma och saknar er! Men tiden går väldigt snabbt, jag har redan varit här i en 5 måndader!


Kramen!


11 timmar i New York

I lördags så var det party i New York som gällde. Nicole och Matilda hade varit duktig och fixat gratis bussbiljetter. Vi anlände till Manhattan runt 21,00 tiden. Tog oss då bort till första festen med hjälp av en gul taxibil (min första taxi tur i NYC) . Där det bjöds på drinkar och dans. Sedan dansade vi vidare till nästa ställe som tydligen hade öppet till 12,30 men 06,00 gav våra fötter upp och vi hoppade in i en gul taxi bil igen. När vi kom till Pennstation satte vi oss på Mc Donalds för att fördriva de tre timmar innan bussen till Baltimore skulle komma. Tog en lite powernap på en 15 min, men det kändes som om jag sov i en timme minst, tröttheten kom. Vi tog reda på att det skulle gå en buss runt 08,00 som tur var hade den några säten kvar så vi ”bäddade” ner oss, vi alla slocknade innan vi lämna Manhattan. Sov hela bussturen hem och när jag kom hem blev det av ta av sig skorna som hade suttit på i 20 timmar, fötterna mådde oförskämt bra! Sedan blev det en långdusch och en två timmars sömn innan jag åkte ännu en gång till Mc Donalds men denna gång för middag. Han som jobbade där tyckte att jag var jätte tuff som var ifrån Sverige och det slutade med att jag stod och pratade svenska för personalen. Blev lite av deras idol. Haha. Sen så trodde de att jag var 19 år, den tackade jag för, tanken på de senaste 24 timmarna med den minimal sömnen. Mätt, glad och nöjd sitter jag framför tv och slöar, ska snart orka ta mig till sängen, kommer bli så skönt! NATTI!

Kramen!  


Saturday Night!

Now we are going to NEW YORK for PARTY!

Varför inte?!

Jag har nu tack vare Becc gjort mig ett löpningsschema fram till vecka 10.

Hur gick detta till?
Jo det började med att jag skrev hej till henne på msn och sen så började vi prata om Stockholm Halvmarathon, det lätt roligt och Becc peppade mig till det och kommer förhoppningsvis göra det när jag kryper och spyr över mållinjen. Så nästa vecka ska jag sätta igång med löpträningen på allvar! Vi kom fram till att jag måste ha något ha se fram emot när jag kommer hem till Sverige igen och varför inte springa två mil runt i huvudstaden med några goda vänner! Livet är fullt utav utmaningar! Go for it.

Kramen!


14 Januari 2010

 

Denna torsdag har varit en väldigt bra torsdag! Jag hämtade upp Sabine och vi tog en sväng till biblioteket innan det var dags för lunch, Chipotle. De har världens godaste mexikansk mat. Vi åkte runt till lite olika butiker, var ute och gick runt. Idag har vi haft massa sol och värme, ingen jacka behövdes idag, me like! När vi kom hem till mig så gjorde vi middag. Sedan på kvällen så kom Aquiles och Tatiani över för att testa min och Matildas super goda kokospaj, jag var nämligen över till Matilda igår och gjorde paj. Vi kan vi!

 

Nu har jag äntligen kommit på ett sätt att spendera mina kvällar när jag inte har någon att umgås med! Och det är att jag beger mig till gymmet. Där löpbandet både är min bäste och värste vän!

 

 

Kramen!


Sunday Night


Fruktsallad och tittar på ”I en annan del av Köping”. Perfekt avslutning på denna söndag!

Kramen!


Söndag och solsken

 

Då var denna vecka snart slut den med. Det har varit en lugn vecka, jag har gjort mitt bästa med att försöka få in träningen i vardagen. Tycker att jag har klarat av det biten ganska bra, nu gäller det bara att fortsätta. Komma över denna gräns med all träningsvärk. Men när man har träningsvärk då vet man att man i alla fall har varit iväg till gymmet och gjort några övningar. Det är alltid något! Idag så är det söndag och snart ska jag iväg till Au Pair möte och sen vidare på ett dop, barnens kusin blir döpt.  Nu måste jag göra mig klar för denna dag. Ha det så bra!

 

Kramen!


Trott eller ej...

Trott eller ej men jag har nu varit på gymmet två gånger denna vecka och jag planera in att jag ska hinna med en gång imorgon med, torsdag.  Dags att ta tag i sitt liv här borta igen. Det är dock en tråkig sak som snart händer och det är att min kompis Sabina ska åka hem, redan den 27 januari. Så nu håller vi på att planer in en weekend. Vi ska ta oss till en stuga där det ska lagas mat, dricka vin, skratta, spela spel, mysa framför brasan (om det finns en sådan, haha). 

 

Nu blir det bio med popcorn och kanske kanske kanske lite svenskt lösgodis. Svårt att låta bli, dt är ju så gott!


Kramen!


Jaha,

Då har man inhandlat sig ett gymkort, se om det kommer till användning!

 


Bye Bye!

Jag avskyr: farväl, hej då, adjö, goodbye, avsked, hej, ajöss, bye bye! Det finns inge bra eller lätt sätt att göra dem på, eller!?

 

Det var ur jobbigt att säga hej då till mamma och pappa idag. Jag har haft det underbar med mina älskade föräldrar, jag har levt ihop med dem i 9 hela dagar. Det kallar jag äkta kvalitetstid

Kramen!


RSS 2.0